Sharm Grand Plaza

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na 5 km od centra turističe regije Nabq, Hard Rock Cafe-a i La Strada šoping centra. Od poznatog trga Soho udaljen je 10 km, a od Naama Bay-a 20 km. Usidren je na obali, u predivnom vrtu sa pregšt zelenila.

Plaža: 
Privatna plaža hotela opremljena je ležaljkama i suncobranima, a zbog koralnog priobalja, za goste je obezbeđen ponton koji osigurava lak prelaz do dubine.

Sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju:  bazen, spa centar i centar ze lepotu (uz doplatu), mala tertana, mini-klub za decu, mogućnosti za ronjenje i sporotve na vodi (uz doplatu), teniski teren (uz doplatu), šatl bus do regije Naama, prodavnica suvenira, mogućnost pranja i peglanja veša (uz doplatu), 2 glavna restorana u kojima se obroci služe po principu švedskog stola, a la carte restorani italijanske i orijentalne kuhinje, riblji restoran, lobi bar, lounge bar, bar kod bazena, Wi-Fi internet konekcija i internet kutak (uz doplatu).

Sobe:
Veličine oko 40 m2, standardne sobe imaju pogled na vrt ili bazen. U sobama se nalazi francuski krevet ili dva standardna ležaja, a gostima su još na raspolaganju: klima uređaj, mini-frižider, sef, SAT TV, pribor za kuvanje kafe ili čaja, fen za kosu, balkon ili terasu.

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje).

Kontakt:
http://www.sharmgrandplaza.net 

Napomena:
Mnoštvo palmi, neverovatan vrt i zanosno Crveno more stvaraju atmosferu opuštajućeg odmora, a nedaleko od hotela postoje i brojni sadržaji namenjeni upravo turistima koji omogućavaju da se u potpunosti prepustite uživanju.  

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj