Serry Beach Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Serry Beach Resort smešten je na obali Crvenog mora u Hurgadi, na samo 10 km od centra Hurgade. Nalazi se na novom šetalištu Memša, od međunarodnog aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 15 min vožnje. Hotel se otvara u junu 2023 godine

Plaža: Hotel ima prelepu peščanu plažu dugu 400 metara.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju nekoliko različitih restorana. Glavni restoran Sofra, u kojem postoji 6 stanica za pripremu hrane koja se sprema na licu mesta. Pored glavnog restorana hotel ima azijski restoran Keif Fusion Bar, u kojem se služi i suši, arapski restoran Dar Mezza Lounge, Nur Beach Club samo za odrasle. Voće i povrće koje su služi sa obrocima je organsko, direktno iz bašte hotela.

Hotel poseduje glavni bazen površine oko 1100m2, kao i dečiji bazen. Gosti mogu koristiti i Aqua Park susednog hotela Sindbad Club koji se nalazi prekoputa ulice. U ponudi su mini club za decu, bisokop, igralište za decu, noćni klub, menjačnice, tržni centar, SPA centar.

Sobe: Raspolaže sa ukupno 453 smeštajnih kapaciteta. Deluxe sobe sa pogledom na vrt su površine 40m2, poseduju 2 bračna kreveta ili 1 bračni krevet i 2 odvojena single ležaja. U sobu mogu da se smeste dve odrasle osobe i dete.

Deluxe family sobe su površine oko 50m2, poseduju veliki bračni krevet, ili dva odvojena single ležaja i sofu na razvlačenje. U sobu se mogu smestiti dve odrasle osobe i dva deteta, ili tri dorasle osobe i 1 dete. Sobe imaju pogled na vrt.

Sve sobe su opremljene: LCD-TV, sefom, klima uređajem, mini barom, bežičnim internetom, fen za sušenje kose, terasa ili balkon. Kupatila imaju tuš kabinu. U mini baru u cenu je uključeno alkoholno i bezalkoholno piće domaće proizvodnje.

Usluga: All inclusive – služi se po principu švedskog stola (samoposluživanje).

POGLEDAJTE ALL INCLUSIVE KONCEPT U HOTELU

Kontakt: www.theserry.com/en 

Napomena: Luksuzan hotel za sve tipove gostiju, sa vrhunskom uslugom.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj