Limak Arcadia Golf Resort

Belek, Turska

već od 669€

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Beleku na svojoj plaži, oko 1km od centra Beleka, oko 7km od Arcadia Football Complex-a, oko 40km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma Antalija.

Resort ima 465 soba. 213 soba je u glavnoj zgradi (198 standardnih soba, 12 family i 3 đakuzi apartmana). 252 sobe su u bungalovima (173 standardnih soba i 79 family).

Hotel ima glavni restoran (Pinea), 4 à la carte restorana (italijanski, turski, kineski, japanski), Mangal bbq restoran, 7 barova (Odeon, Lykia, Beach, Mc Arcadia, Sailor, Lobby, Aspendos), restoran Mc Arcadia Snack, Arcadia Football Complex za profesionalne fudbalere koji se nalazi 7 km od hotela i ima 6 terena, 2 trening terena i 3 anex terena.

Za decu tu je mini klub, bazen za decu.

Hotel ima svoju peščanu plažu sa kejom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaćaju se: paviljoni na plaži.

Samoposluživanje – izbor više vrsta jela u glavnom restoranu “Pinea“  (doručak, ručak, večera, ponoćna užina i supa), kasni doručak u restoranu “Aspendos“, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači, sladoled u razno doba dana u raznim restoranima i barovima.

Plaćaju se: À la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća (osim za vreme doručka), sladoled (osim u naznačeno vreme u konceptu). Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Sve standardne sobe poseduju balkon, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, laminat na podu, fen, mini bar (dnevno se dopunjava), sef (ne plaća se), direktan telefon u sobi i kupatilu, tuš-kadu, centralna klimu. U 3 apartmana se nalazi jacuzzi, Wi-Fi internet.

Plaća se: room service.

Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi.

Plaćaju se: Spa, masaže, tretmani nege lica i tela.

Aqua park sa toboganima, 3 otvorena bazena, 1 bazen za decu, zatvoreni bazen, fitness centar, 4 teniska terena, mini golf, diskoteka, TV hol, dnevne i noćne animacije, amfiteatar, nemotorizovani sportovi na vodi, teren za odbojku na plaži, open air bioskop.

Plaćaju se: fudbalski teren i trening teren, tenis uveče, oprema za tenis, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja.

Lekar, frizer, šoping centar, market, sale za sastanke, servis za pranje i peglanje veša, parking i besplatan Wi-Fi internet u lobiju.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PROGRAM PUTOVANJA – 11 dana (10 noćenja) 

1. dan BEOGRAD – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje. 

2. do 10. dan ANTALIJSKA REGIJA - Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.

11. dan ANTALIJA - BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj