Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
KOLMAR NOVA GODINA 2024. – (29.12.2023./02.01.2024.) (5 DANA, 2 NOĆENJA) 

CENA ARANŽMANA:
Cena je za sledeće termine: (29.12.2023./02.01.2024.) Hotel Ibis Montbeliard
POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,BG – FIRST MINUTE CENA 219€
POLAZAK IZ NI – 239€

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom Ibis Montbéliard 3* u Montbéliard
– Autobuski prevoz
– obilaske prema programu putovanja ( panorama grada )
– usluge stručnog vodiča  za vreme trajanja aranžmana,
– troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– fakultativne izlete i ulaznice,
– međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uplatiti u agenciji )
– individualni troškovi
– boravisna taksa (placanje na recepciji)

FAKULTATIVNI IZLETI
- Napomena! Termini i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i promenjivi su, a zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 pax za realizaciju)
- STRAZBUR I EGUISHEIM 25 evra / 20 evra (deca do 12 godina)
- CIRIH 30 evra / 25 evra (deca do 12 godina)KOLMARvoznja za Docek Nove godine – 10EuraNAPOMENA
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

1. DAN /BEOGRAD
Polazak iz Kraljeva  oko 13:00h . Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, Nemačku ka Francuskoj sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
Napomena: Tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – agencija kotaktira putnike  sa svim detaljima polaska (ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju).

2. DAN / KOLMAR – MONTBÉLIARD
Dolazak u Kolmar, grad koji se smatra jednim od najpopularnijih destinacija oblasti Alzas.  Kolmar je karakterističan po očuvanom starom gradu, arhitektonskim spomenicima i muzejima. U njemu su rođeni značajni umetnici, a najpoznatiji je, svakako, Frederik Bartoldi, autor Kipa slobode u Njujorku. Upoznavanje grada kroz laganu šetnju u pratnji vodiča. Nastavak puta do Montbeliarda. Smestaj u hotel posle 15h  Hotel Ibis Montbéliard 3*.  Slobodno vreme.  Noćenje.

3. DAN / MONTBELIARD – CIRIH (FAKULTATIVNO)
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet u susednu Švajcarsku, do grada Ciriha. Po dolasku razgledanje grada u pratnji vodiča; trg Lindenhof, Banhofštrase – jedna od najelegantijih ulica u Evropi… Slobodno vreme za šetnju kraj Ciriškog jezera. Povratak u Kolmar. Slobodno vreme. Povratak u hotel. U vecernjim satima fakultativni odlazak u centar Kolmara. SRECNA NOVA GODINA. Oko 01 povratak nazad u hotel.  Noćenje.

4. DAN / MONTBELIARD – EGUISHEIM I STRAZBUR (FAKULTATIVNO)
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Eguisheim i Strazbur. Regija Alzas je izuzetno popularna zbog svoje fantastične arhitekture, ulica pogodnih za šetnju i izuzetno ljubaznog lokalnog stanovništva. Eguisheim je tipično Alzaško selo koje je u prethodnim godinama bilo proglašavamo za najlepše selo Francuske. Upoznavanje Eguisheima i slobodno vreme. Nastavak putovanja do prestonice Alzasa – Strazbura. Strazbur je grad sa veoma zanimljivom istorijom. Ovo je grad ispunjen raznim stilovima, ali i autentičnim mentalitetom. Upoznavnaje grada čija je glavna znamenitost čuvena katedrala Notre – Dame koja je bila najviša zgrada na svetu od 1647 – 1874. godine. Danas je šesta po veličini crkva u svetu i smatra se za remek delo gotičke arhitekture. Zvonik crkve dostiže visinu od 142 metara i vidi se iz dalekih delova ravnice Alzas. Slobodno vreme. U popodnevnim satima  polazak za Srbiju. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. DAN / BEOGRAD
Dolazak u Kraljevo  na mesto polaska u podnevnim  časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.03.2024. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 10, 20, ili 30. u mesecu)

- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

FNX

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj