Jaz Fanfara Resort & Residence

Sharm El Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na uzvišenju Ras Om El Seid, sa prelepim pogledom na Crveno more i Nacionani park Ras Mohamed i na samo nekoliko minuta od Nama Baya. Hotel se nalazi na samo 2km od centra Šarma i 22km od međunarodnog aerodrome.

Plaža: Poseduje peščanu plažu sa postepenim ulaskom u vodu.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran El Medina, Temple Pool restoran sa tradicionalnom arapskom hranom, bar na plaži, bazen i dečiji bazen, teniski teren, streljaštvo, stoni tenis, pikado, ronjenje, fitness centar. Takođe, hotel poseduje spa i wellness centar, saunu, hidromasažnu kadu, đakuzi, usluge masaže, kozmetički salon (uz doplatu), usluge čuvanja dece (uz doplatu), igraonicu, dečiji klub, noćni zabavni program i noćni klub.

Sobe: Hotel poseduje 378 smeštajnih jedinica i sve su renovirane. Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar, ketler, fen za kosu, balkon ili terasu. U ponudi su standardne sobe i porodični apartmani. Standardne sobe su sa pogledom na baštu i mogu imati mali balkon. Porodični apartmani (75m2) se sastoje iz dve zasebne prostorije, dnevna i spavaća soba, maksimalnog kapaciteta dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete.

Usluga: All Inclusive – doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

Kontakt:  www.jazhotels.com/hoteldetail/4-egypt-sharm-el-sheikh-jaz-fanara-resort

Napomena: Odličan hotelski kompleks sa prelepom plažom. Preporučuje se svim tipovima gostiju. 
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj