Jahorina

Nova godina, Jahorina

već od 99€

Opis destinacije

Jahorina je jedna od najpoznatijih zimskih, planinskih turističkih centara na Balkanu. Masiv planine Jahorine spada u visoke dinarske planine i dugačak je 30 kilometara. Njen najviši vrh je Ogorijelica koji se nalazi na 1916 metara nadmorske visine. Planina raspolaže sa 20 km uređenih ski staza opremljenih sa 3 šestoseda, 4 ski-lifta i 3 dvoseda koja u jednom satu mogu da prevezu više od 10.000 skijaša. Na više mesta se nalaze ski rental servisi u kojima postoji mogućnost iznajmljivanja ski opreme. Kao posledica mešanja mediteranskih i kontinentalnih vazdušnih struja, Jahorina ima umereno blagu planinsku klimu. Ova klimatska karakteristika daje mogućnost uživanja u kombinacji visokog snežnog pokrivača i vedrog i sunčanog neba, što je san svakog istinskog zaljubljenika u skijanje. Jahorina ima a u proseku 170 snežnih dana godišnje sa prosečnom visinom (od novembra do maja) 106 cm. Sarajevo se nalazi na svega 28 km udaljenosti, dok je Beograd udaljen 320 km.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Jahorina – Nova godina 2023
4 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM
30. DECEMBAR 2022. – 02. JANUAR 2023.

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (NA ili ND) + BUS PREVOZ
SmeštajUsluga1/21/31/41/51/6
Ognjište 2*BB169€149€139€//
Max Well 2*NA149€129€119€109€99€
NA – najam smeštaja bez ishrane. BB – noćenje sa doručkom.

- Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
- U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 5€, iz Niša 10€, iz Kragujevca 5€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
- Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
- Za sopstveni prevoz potrebno je poslati upit agenciji.
- Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
- O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:
- Povratni autobuski prevoz (ac, dvd, klima) na relaciji Beograd – Jahorina – Beograd.
- Smeštaj u apartmanima i sobama u smeštaju Max Well apartmani 2* na bazi najma i Ognjište 2* na bazi najma sa doručkom.
- Iznajmljivanje ski opreme sa 15% popusta.
- Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
- Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
- 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
- Doplata za skijaško osiguranje 50% na cenu osnovnog osiguranja. Za osobe od 18-65 god. ukupan iznosi 10,8€ po osobi , za osobe mlađe od 18 godina ukupna cena iznosi 7,8€ po osobi – plaćanje u agenciji.
- Boravišna taksa i osiguranje u iznosi 1.5€/dnevno (3 noćenja – 4,5€) – plaćanje u agenciji.
- Fakultativni izleti – obilazak Sarajeva i vožnja ratrakom. Doček Nove godine i repriza.
- Ski pass.
- Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji,
- Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
- Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate – 1000 dinara po promeni.
- Individualne troškove putnika.
- Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

1. dan (petak): 30. decembar 2022. / Beograd – Jahorina:
Sastanak grupe u Beogradu sa glavne beogradske autobuske stanice BAS, planirani polazak u prepodnevnim satima između (8-9h). Dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Dolazak na Jahorinu u večernjim časovima. Smeštaj u sobe. Noćenje.

2. dan (subota): 31. decembar 2022. / Jahorina:
Vreme previđeno za skijanje (radno vreme žičara je od 9:00 do 16:00), vožnja motornim sankama, igre bez granica, takmičenja u skijanju, bordanju, sankanju, grudvanju… Povratak u smeštaj i spremanje za proslavu Nove godine! Doček Nove godine… Noćenje.

3. dan (nedelja): 01. januar 2023. / Jahorina / fakultativni izlet Sarajevo:
Vreme previđeno za skijanje ili individualne aktivnosti u popodnevnim satima organizovan fakultativni izlet obilazak Sarajeva. Po povratku u smeštaj kratak predah i spremanje za reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu. Noćenje.

4. dan (ponedeljak): 02. januar 2023. /Jahorina – Beograd:
Napuštanje soba u jutarnjim časovima. Slobodno vreme predviđeno za skijanje ili druge aktivnosti, od 14:00h oproštajna dnevna žurka. Okupljanje za povratak u 16:30h. Planiran povratak oko 17:00h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd na parking u kasnim večernjim časovima.
Uplate preko računa:
- 3000 RSD na dan prijave
- 3000 RSD – 15 dana od dana prijave
- 5000 RSD 60 dana pre početka aranžmana (do 30.10.2022.)
- ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2022.)

Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

G2T

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj