Hotel Palladium

Kriopigi, Kasandra

Opis destinacije

Kriopigi je predivno mesto koje ima 2 plaže nagrađene plavom zastavicom. Posebno, goste ne ostavlja ravnodušnim fantastičan pogled na zaliv poluostrva Kasandre. Letovalište obiluje velikim brojem prodavnica, taverni i barova. Kriopigi je čudesno letovalište u zalivu Torones, zaštićeno zelenilom borovih šuma. Po slavnom Herodotu tu se nalazio Neapolis koji je bio naseljen još u 5. veku p.n.e. Udaljeno je od Soluna 95 km. Mesto je izgradjeno na kamenitoj padini Kasandre i može svakome da pruži idealan odmor. Kroz Kriopigi prolazi magistralni put koji obilazi celo poluostrvo i na tom putu su svi turistički sadržaji poput prodavnica, kafića, banke i apoteke. Od Kalitee je Kriopigi udaljen 5 km, stoga ako želite neku laganu šetnju uveče, šoping i boravak u kafićima, preporučujemo upravo odlazak do ovog popularnog letovališta Kasandre. Poznati market Lidl nalazi se na 10 km od letovališta Kriopigija. Ovo mesto – s obzirom na njegovu udaljenost od plaže osetno je jeftiniji u odnosu na druga mesta na Kasandri. Miris borove šume u ovom mestu doprineće Vašem lepom spavanju na letovanju u Grčkoj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Palladium se nalazi na uzvišenju, okružen borovom šumom, 600 m od peščane plaže (prelazi se ulica), 3 km od mesta Kalitea, 90 km od Soluna. Hotel raspolaže sa 60 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, tereni za tenis, odbojku, košaru, stoni tenis, igralište za decu, bežični internet, internet kutak, sef, prevoz do plaže po unapred određenom redu vožnje, parking.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), frižider, kupatilo, fen, terasa/balkon.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), postoji mogućnost all inclusive usluge – „sve uključeno“ – doručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela) i ručak (meni klasičan - jedno jelo i salata), bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića prema hotelskim pravilima.

http://www.hotel-palladium.gr 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj