Hotel Mercure Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Mercure se nalazi na peščanoj plaži dugoj 700m, okružen zelenilom. Od Memše je udaljen oko 10 km, a od međunarodnog aerodroma oko 8 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la karte restoran, 4 bara od kojih je jedan na plaži i jedan pored bazena, šiša kutak, bazen sa odvojenim delom za decu, spa centar sa parnim kupatilom, saunom, đakuzijem i masažama, diskoteka, mini klub, animacija, bilijar, razni sportovi na vodi, ronilački centar, tereni za tenis, skvoš, besplatan WI-FI u lobiju.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno"- doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj