Hotel Faustina Hotel and Spa

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Faustina Hotel & Spa se nalazi u regiji Guzelcamli, 25 km od grada Kušadasi, oko 100 km od aerodroma Izmir. Hotel je smešten na plaži. Ima ukupno 76 soba.

Hotelska ponuda:
restoran sa delom na otvorenom, bazen, snek bar, bar na bazenu, stoni tenis, košarka, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama,

Usuge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna i flaširana pića i kokteli, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, topla čokolada, mini bar, telefon, fax, fotokopir, sef, usluga u sobi, sladoled, topla čokolada, doktor, servis za pranje rublja, tenis, mini golf, masaže, sauna, tursko kupatilo, sportovi na vodi, tenis, sva pića i hrana posle 22:00 h. Pića u barovima se ne služe od 22:00 h do 10:00 h.

Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Nema peškire za plažu i bazen.

Sobe:
centralni klima uređaj, SAT TV,  telefon, mini bar (samo po dolasku voda), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon. Deluxe sobe su površine 25 - 30 m2  i sa balkonom su.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“  do 22:00 h prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, večera, snekovi,  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor višše jela). 

http://www.hotelfaustina.com/site/default.asp#tab1 
 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj