Hotel Bansko

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Ski centar Bansko spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Prema ski centru Bansko je usmeren veći broj skijaša koji se upute na skijanje u Bugarsku. Za zimovanje u ski centru Bansko, obezbedili smo širok asortiman smeštaja u hotelima i apartmanima. Iskoristite povoljne cene i uživajte u najudobnijem smeštaju u ski centru Bansko, izaberite smeštaj iz naše široke ponude. Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Bansko se nalazi 1400 m od gondole, ima 53 sobe.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, lobi bar, ski bar sa pogledom na Pirin, lift, room servis, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, masaža, fitnes, bilijar, stoni tenis, sef, internet, menjačnica, skijašnica, parking.
 
Besplatne usluge:
korišćenje bazena, fitnesa, saune, wi-fi internet kod recepcije, skijašnice, prevoz do gondole, parkinga (sa ograničenim brojem mesta).
 
Standardne sobe, lux sobe i apartmani: 
SAT TV, telefon, mini-bar, kupatilo, fen.Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.
 
Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela).

Napomena:
doplate za Božićnu večeru 25.12. i za Novogodišnju  večeru 31.12. su obavezne.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj