Hotel Amphoras Blu

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Nalazi se desetak kilometara od jednog od centara Šarm el Šeika, Naama Bay-a, i dvadesetak kilometara od međunardnog aerodroma. U neposrednoj je blizini i hotela Amphoras Beach.

Plaža: 
Kombinacija peska i sitnog šljunka karakteristika je privatne plaže ovog hotela. Takođe plaža ima i kamenite delove.

Hotelski sadržaji: 
Spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, odbojka na plaži, bilijar stoni tenis i pikado (usluge poput bilijara, stonog tenisa ili pikada mogu podleći doplati), teretana (uz doplatu), Wi-Fi (uz doplatu), dečji klub, nekoliko barova, glavni restoran, snek bar na plaži.

Sobe: 
U ponudi su tipovi soba standard sa pogledom na vrt ili pogledom na more, površine 30-32m2.
Sobe su namenjene za smeštaj dve do tri osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece (treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje). Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, mini-bar, sef, fen za kosu, balkon ili terasu.

Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.amphorashotels.com/amphoras-blu

Napomena:
Šarmantno okruženje, čari Crvenog mora i brojne usluge koju su gostima na dohvat ruke, je ono što preporučuje ovaj hotel svim tipovima gostiju. 
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj