Corendon Premier Solto

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na 90 km od aerodroma u Izmiru, 3 km od mesta Alačati, a oko 12 km od centra Češmea. Izgrađen je 2009. godine na površini od 25.000 m2, a poslednji put je renoviran 2010.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, gde su suncobrani, ležaljke i peškiri besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelsku celinu čine 4 dvospratna bloka sa ukupno 80 standardnih soba (max 3 osobe, 35 m2). U svakoj sobi postoji Wi-Fi internet (besplatno), centralna klima, TV, fen za sušenje kose, mini-bar (voda-jednom dnevno), sef (plaća se), telefon, balkon ili terasa.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran, 3 bara, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, Wi-Fi internet u lobiju (besplatno), konferencijsku salu, tursko kupatilo, saunu. Plaća se: usluga pranja I peglanja veša, doktor na poziv, sportovi na vodi.

Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: +90 232 716 06 61
www.corendonhotels.com.tr

Napomena:
Ovaj butik hotel se nalazi u prelepoj regiji i zalivu popularnom među zaljubljenicima u surf i jedrenje na dasci. Od popularnog turističkog mesta Alačati udaljen je svega 3 km.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj