Ali Baba Palace Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel je udaljen 15 km od centra Hurgade, južno ka Safagi se nalazi. Od aerodroma je udaljen 13 km, drugi je hotel u nizu nakon šetališta Memša.

Plaža
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Plaža je sa koralnim priobaljem, dok gosti mogu koristiti plažu hotela Aladin resort koji se nalazi pored njega koji poseduje prelepu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more gde je veći deo očišćen od korala.

Sobe
Standardne sobe (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetna sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj) i ima balkon/terasu, kupatilo (tuš kabina/kada), SAT TV, klima uređaj, mini frižider, telefon, fen za kosu.

Hotelski sadržaj
Hotel ima recepciju, više restorana i barova, bazene za odrasle i decu, aqua park, vrt sa terasom za sunčanje, klub za decu,  menjačnicu, sef, a uz doplatu i uslugu pranja, čišćenja, peglanja, čuvanja dece, kao i usluge spa i wellness centra, fitnes centar, tursko i parno kupatilo, sauna, mini golf, stoni tenis, bilijar, sportovi na void, aqua park.

Usluga u hotelu
All inclusive,  po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt:
http://alibabapalace.com-hurghada.com/en/

Napomena:
U okviru hotela se nalazi jedan od najvećih aqua park-ova u hurgadi čije je korišćenje besplatno za goste hotela.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj