logo

Vila Narcis – Olimpic beach – leto 2017

Vila Narcis

Vila Narcis se nalazi u mirnom delu Olimpic Beach-a na dva minut hoda od pešačke zone i široke peščane plaže. Lepo uređena vila u dvorištu ima palme, a velika zajednička prostorija sa garniturom za sedenje i TFT-Tv-om omogućava zajedničko druženje. Supermarketi, prodavnice, restorani, kafei i pekara su na dva minuta hoda. Vila je opremljena WIFI internetom, ima lift i prostor za odlaganje stvari prilikom smene. Sobe su sa novim enterijerom. Trokrevetni studiji mogu koristiti dve do četiri osobe. Veliki četvorokrevetnog duplex apartmana koji se nalaze na poslednnjem spratu, dolazi se liftom, ima prostranu terasu sa pogledom na Olimp.

Parking je udaljen oko 160 metara od vile (besplatan). Napomena: upotreba klime se plaća 5 € dnevno na licu mesta.

Tip smeštaja:

Sve sobe imaju: klima-uređaj, kupatilo, TFT-TV, kuhinju sa aspriatorom, toaletni stočić, garderober, terasu sa garniturom za sedenje i tendom.
1/2-3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/4-5 apartman: Četvorokrevetni apartman je tipa duplex sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom. U prvoj spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj (140cm), u drugoj se nalaze jedan nestandardni krevet (120cm) i jedan standardni kreveta(90cm).
Apartman mogu koristiti i pet odraslih osoba. Kuhinja je izdvojena i standardno opremeljena.

Popusti:

jedno dete do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje GRATIS smeštaj
peta odrasla osoba ili dete u četvorokrevetnom apartmanu ostvaruju GRATIS smeštaj

Napomena: Check in u hotelima je posle 14 h, a check out najkasnije do 12 h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu van navedenog
vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela