logo

Sutomore

Hotel Lovćen ★★ Sutomore

Lokacija: Nalazi se 150 metara od centra Sutomora i na 350 metara od plaže. Usluga: Pun pansiona (doručak, ručak, večera – gosti na meniju uvek imaju izbor od 3-4 vrste jela). Smeštaj: Hotel  poseduje 180 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo, terasu i telefon. U hotelu postoje tri klase soba (A klasa – Sobe sa sopstvenim balkonom, kupatilom i telefonom,

B klasa – Sobe sa sopstvenim kupatilom i telefonom, a bez balkona, C klasa – Sobe sa telefonom i etažnim kupatilom (u proseku dve sobe na kupatilo). Sadržaj hotela: Hotel poseduje klimatizovan restoran, TV salu i prostranu baštu. Objekat poseduje svoje rezervoare za vodu, tako da nema bojazni od nestašice.

HOTEL KORALI 3* Sutomore

Lokacija: nedaleko od mora, od plaže ga deli pešačka staza. Sadržaj: restoran, aperitiv bar, TV salon, prostrane terase, noćni bar, letnja bašta, frizerski salon, sportski tereni, dečija igraonica, sopstvena prostrana plaža, parking, hotelski sef, internet. Soba: kupatilo sa fenom, telefon, kablovska TV, klima, telefon. Odredjeni broj soba ima  pogled na more. Ležaljke I suncobrani na plaži se doplaćuju.

Usluga: doručak i večera na bazi švedskog stola.

HOTEL NIKŠIĆ 2* Sutomore

Lokacija:  na samoj obali.  Sadržaj:   restoran, kafana, aperitiv bar, restoran sa terasom, sopstvena plaža, parking. Soba: kupatilo, klima, TV, balkon, većina je sa pogledom na more.

Usluga: ALL INCLUSIVE – sve uključeno (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, od 12.00 do 16.00 posluženje-apetisani, u aperitiv baru se od 10.00 do 22.00 sata nudi kafa, nacionalna pića, pivo, sokovi, rakija, vino; korišćenje ležaljki i suncobrana, zabavni program jednom nedeljno.