logo

Leptokaria

Leptokaria

Vila Yanakis

Vila se nalazi u trecoj ulici od mora, na 150m od plaze. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije koji su opremljeni lezajevima za naveden broj gostiju, cajnom kuhinjom ( reso, osnovno posudje, frizider),TV, klima uredjaj, kupatilo, balkon. Vila nema svoj parking, koristi se parking u ulici u kojoj se nalazi vila .

Legenda: S1/2 – dvokrevetni studio (sastoji se iz jedne prostorije sa dva ležaja u čijem sastavu je i kuhinja standardno operemljena):S1/3 – trokrevetni studio (sastoji se iz jedne prostorije sa tri ležaja u čijem sastavu je i kuhinja standardno opremljena; S1/4 – četvorokrevetni studio(sastoji se iz jedne prostorije sa četiri ležaja u čijem sastavu je i kuhinja standardno opremljena.
Cene označene * su izražene u € i date su po osobi i uključuju smeštaj na bazi 10 noćenja/11 dana i gratis prevoz na datoj destinaciji.
Cene koje nisu označene * su izražene u € i date su po osobi za smeštaj na bazi 10 noćenja/11 dana. 

Vila POPI

LOKACIJA: Leptokarija , cca 40 m od plaže, cca 200m od glavne ulice (u delu Leptokarije na plaži)

OPREMA: TWC, kuhinja sa rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem, split klima, TV, terase (pogled dvorište), tende. Standardni ležaj je 90x190cm, a veći 125x190cm.

STRUKTURA:

I SPRAT: 4 S3 – 1 standardni i 1 veći ležaj

II SPRAT: 4 S3 – 1 standardni i 1 veći ležaj

POGODNOSTI: mirna ulica, parking u dvorištu, blizina plaže

DOPLATE: Doplata po klima uređaju 5 €/dan- na licu mesta