logo

Lefkada

Lefkada

Vila Angelos

Lokacija: Prelepa, osvetljena i moderno uređena vila sa bazenom za odrasle i decu, nalazi se na 400 m od gradske plaže, a od centra je udaljena 150 m. Na 50 m od vile se nalazi super market i pekara. Raspolaže 1/2+1, 1/3 studiima i 1/3 apartmanima. Svaki studio/apartman sadrži kuhinju, kupatilo, fen, TV, sef, terasu i klima uređaj. Studii 1/2+1 imaju dva standardna ležaja i kamp krevet (za decu do 12 godina).

Studii 1/3 imaju francuski ležaj i jedan standarni ležaj. Apartmani 1/3 imaju francuski ležaj i jedan standardni ležaj ili francuski ležaj i jedan kauč, kao i izdvojenu kuhinju. Studii/apartmani se čiste tri puta, a posteljina i peškiri se menjaju dva puta u toku 10 dana. Krevetac za bebe do 2 godine – uz najavu / besplatno. Doplate (nije obavezno): Korišćenje klime 5 € dnevno plaća se na licu mesta, sef – 7 € po smeni

 

VILA NIKOS

Lokacija: Nalazi se na 200m od plaže i u neposrednoj blizini centra. Raspolaže 1/2 studiima, 1/3 i 1/3+1 apartmanima. U 1/3+1 apartmanima moguć je smeštaj za maksimalno 3 odrasle osobe i jedno dete do 10 godina. Svaki studio/apartman sadrži kupatilo, kuhinju, klima uređaj, TV i terasu. Studio/apartmani se čiste tri puta, posteljina i peškiri se menjaju dva puta u toku 10 dana.

Doplate (nije obavezno): Korišćenje klime 6 € dnevno.

Vila Despina

Vila Despina se nalazi u centru Nidrija. Udaljena je 10 m od glavne ulice i oko 20 m od  mora, dok je  njena udaljenost od gradske plaže oko 230 m. Poseduje 1/2 i 1/3  studija koja se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu ( izuzev jednog studija koji nema terasu ). Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Bolika

Apartmani „BOLIKA“ Lefkada
LOKACIJA: Lefkada – Nidri, oko 200m od centra, cca. 100m od najboljeg dela plaže, ispod glavne ulice koja preseca sredinu Nidrija
OPREMA: TWC, kuhinja sa šporetom, frižiderom, aspiratorom i osnovnim posuđem, sto, stolice, split klima, TV, ogromne terase (sve sa pogledom na ulicu ili pozadi), tende. Veliki ležaj dimenzija 150x190cm, standardni 90x190cm, kanabe (rasklopljen dimenzija 85x190cm).
STRUKTURA:
I i II SPRAT: po 2 A3+2 – u kuhinji: 2 kanabea u sobi: 1 standardni i 1 veliki ležaj Maksimalno se može smestiti 4 odrasle osobe i 1 dete.
POGODNOSTI: blizina najboljeg dela plaže u Nidriju
DOPLATE: Doplata po klima uređaju 7 €/dan- na licu mesta