logo

Igalo

Hotel Novi, Igalo

Lokacija: Počeo je sa radom 20. juna 2010. godine. Nalazi se u Igalu pored fudbalskog stadiona i kapele, a od sportske dvorane udaljen je svega 250m i oko 200m od plaže.
Usluga: PP – polupansion (doručak – švedski sto; večera – meni)
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 28 soba i 2 apartmana, sa ukupnim kapacitetom od 65 soba. Hotel ima 14 soba veličine 25m2 i opremljene su sa francuskim i pomoćnim ležajem, mini barom, LCD televizorom, SATTV, internetom. Ostalih 14 soba su sa dva odvojena kreveta i istom opremom. 2 apartmana po 56m2 su opremljena sa mini kuhinjom, dnevnim boravkom i istom opremom kao i u sobama.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, TV salu, lift, pristup licima sa invaliditetom i parking. Peščana plaža sa lekovitim blatom je na svega 200 metara od hotela.

Hotel Centar Igalo, Igalo

Lokacija: Nalazi se u centru Igala uz samo more (nekadašnji RVI). Okružen je predivnim parkom.

Usluga: PP – polupansion (doručak – švedski sto; večera – meni)

Smeštaj: 253 sobe. Svaka soba ima kupatilo, telefon, a većina je sa pogledom na more i sa balkonom. Jedan broj soba ima TV i klimu.

Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, klimatizovan restoran, aperitiv bar, lift, zatvoren bazen, konferencijsku salu, salon, TV salon, medicinski i wellness program, prodavnicu suvenira i štampe, sef na recepciji koji se ne naplaćuje i parking.

Hotel Lighthouse, Igalo

Lokacija: Nalazi se u centru Igala i udaljen je 100 m od mora (bivši htl Metalurg).
Usluga: Za goste u standard sobama – PP – polupansion (doručak /večera – kontinentalni), u superior sobama/app – PP – polupansion (doručak /večera – švedski sto)
Smeštaj: Standard sobe, superior sobe i apartmani. Prva tri sprata su renovirana da zadovolje hotel sa 4* ali viši spratovi nisu renovirani tako da im je i dalje kategorizacija 2*. Svaka superior soba i app imaju kompletno nov nameštaj, kupatila, klimu, lcd sa kablovskom televizijom, mini bar, telefon , sef i bežični internet. Svaka standard soba ima kupatilo, balkon, a jedan broj standard soba ima i TV i klimu i 90% soba je sa pogledom na more.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, klimatizovan restoran, tavernu, aperitiv bar, TV salu i veliku terasu pogodnu za sportsko-rekreativne aktivnosti dece i omladine. U taverni hotela je moguće organizovanje zabavnih večeri (diskoteka).
Napomena: 2012.god delimično renoviran hotel, recepcija, aperitiv bar i sve sobe na prva tri sprata.

INSTITUT Dr SIMO MILOŠEVIĆ

INSTITUT dr SIMO MILOŠEVIĆ je od Herceg Novog udaljen četiri kilometra magistralom, a za one željne šetnje pored mora izgrađeno je šetalište Pet Danica koje sa svojih 7 km povezuje sve igalijanske i hercegnovske plaže. Institut Dr. Simo Milošević u svom sastavu ima dva odvojena solitera koja su povezana pasarelom. Sobe u institutu su “B” kategorije, 1/1, 1/2  sa kupatilom, terasom i pogledom na more. Soliteri zajedno imaju kapacitet 650 kreveta u 352 sobe za smeštaj gostiju. U zgradama se takođe nalaze sva terapeutska odeljenja i prateća oprema, kao što su bazeni za terapiju i restoranske prostorije. Terapije se odvijaju u „glavnoj zgradi“, kao i ishrana u restoranu. Način služenja obroka u institutu je  klasičan.

Čitavom svojom dužinom šetalište je okruženo bogatom suptropskom i mediteranskom vegetacijom, koja uz miris mora šetnju pretvara u izuzetan ugođaj.