logo

Budva

Slovenska plaža

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora, na 10 min. šetnje od Starog grada. Naselje je zamišljeno kao jedinstvena celina i sastoji se iz tri dela: objekti za prijem gostiju, objekti za smeštaj gostiju i objekti za ishranu, sport i rekreaciju.

Usluga:

   PP – polupansion (doručak / večera – švedski sto)
NA – najam apartmana
AI- all inclusive (doručak, ručak, večera-švedski sto), napitak uz obrok, all incl.bar 10-24h (svako veče živa muzika), sladoled ili nacionalna poslastica (palačinke / priganice) u 11h, kolač / voće / nacionalna poslastica u 16h, nacionalna pića, folklorne večeri jednom nedeljno, wellness i spa, sportske aktivnosti (joga, pilates, aquabic, zumba, salsa, škola plivanja, teretana na otvorenom, teniski / golf tereni, dečiji bazen sa toboganima), gumeni grad, igraonica i dečije predstave uveče.

Smeštaj: 1016 smeštajnih jedinica sobe/apartmani rasporedjene u dve kategorije sa 3* i 4*. Svaka soba/app 3* standardno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV,frižider, klimu, sef i WiFi uz doplatu.Većina soba/app ima i balkon (uz doplatu), a studia/app i kuhinju (na zahtev). Svaka soba/app 4* luksuzno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV,frižider, klimu, sef i besplatan WiFi. Većina soba/app ima i balkon (uz doplatu),a studia i app nemaju kuhinje.

Sadržaj: Naselje poseduje recepciju, restorane, caffe barove, aperitiv barove, samoposlugu, wellness i spa, teniski i golf tereni, animacija, igraonica i bazen za decu, Rondo bazen sa morskom vodom i bioskopom od 15/06-15/09, wireless internet gratis na javnim mestima (recepcija, loby, restoran Pjaca), parking koji se plaća.

Napomena: TN je kompletno renovirano za sezonu 2012.

 

Vila Božović

Apartmani imaju po 35m2, nalaze se u samom srcu i najmirnijem dijelu Starog grada Budva na Trgu Palmi. Apartmani su kompletno opremljeni za 3 odrasle osobe. Imaju mini kuhinju, kupatilo sa tus kabinom, tv, kablovska, klima, bracni krevet, ugaonu garnitiru koja se razvlaci… Jedan od apartmana ima i terasu od 20m2. Nalaze se na samo 50m2 od plaze Ricardova glava i isto toliko od plaze Pizana, a do plaza Mogren I i II ima samo 10min hoda. 

Vila Božović 2

Nalazi se u neposrednoj blizini Autobuske stanice i Doma Zdravlja.U blizini kuće nalazi se i hotel Blue Star.Od Slovenske plaže udaljena je 300m.Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima.Sve sobe na prvom spratu imaju klimu,tv,kupatilo i terasu( trokrevetni studio,br.4 nema terasu)Apartami i studiji imaju i kuhinju.Sobe u prizemlju imaju zajedničku terasu(dvokrevetna soba br.5 ima svoju terasu). Dve sobe u prizemlju (trokrevetna soba br.2 i dvokrevetna soba br.5) imaju svoje kupatilo koje se nalazi pored sobe.Za korisnike polupansiona obezbeđena je ishrana u restoranu „Loza” koji se nalazi u neposrednoj blizini kuće.Restoran je udaljen svega 50 m od kuće.

Vila Djukić

Hotel Suzana

Lokacija: nalazi se u Budvi, odmah preko puta kompleksa „Slovenska plaža“, na udaljenosti oko 150m od plaže.

Smeštaj: Hotel ima 3* i poseduje kapacitet oko 150 ležaja. Raspolaže dvokrevetnim sobama i četvorokrevetnim apartmanima.

Sadržaj: Sve sobe i apartmani poseduju klimu, terasu, kupatilo, frižider, fen i televizor. Apartmani su kompletno renovirani i poseduju dve zasebne spavaće sobe. Usluga: Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom (doručak-kontinentalni) u restranu „Suzana“ koji se nalazi u prizemlju vile.