logo

BEČIĆI

Hotel Bečići

Hotel Bečići, nаlаzi se nа аtrаktivnoj lokаciji kojа zаuzimа centrаlno mesto nа plаži u Bečićimа, 4km udаljen od Budve. Okružen zelenilom, hotel je ideаlаn zа porodični odmor.

Hotel imа 97 sobа i 5 аpаrtmаnа. Svаkа sobа imа klimu, frižider, kаblovsku TV, telefon. Uslugа: polupаnsion, doručаk i večerа- švedski sto.

Progrаm аnimаcije (besplаtno) nudi zаnimljive i rаznovrsne аktivnosti zа decu i odrаsle koji počinje u 9.00 sаti pre podne i trаje sve do kаsnih večernjih sаti.

HOTEL OBALA

U Rafailovićima, na samoj obali mora, pored jedne od najljepsih plaža mediterana nalazi se hotel Obala. Hotel Obala predstavlja savrsen izbor za Vaš odmor i omogućava Vam da u potpunosti doživite sve ljepote mora i prirode.

Hotel je u vlasništvu porodice Rafailović, koja je već više decenija prepoznatljiva po tome što gostima nudi izuzetno prisnu, prijatnu i domaću atmosferu u kojoj se gosti osjećaju opušteno i komforno kao kod kuće. Preteča hotela je restoran, osnovan davne 1979. Hotel svojim gostima nudi smještaj u sobama , studijima i apartmanima, a od plaže ga dijeli šetalište koje se prostire duž čitave budvanske rivijere.

Horel Iberstar

Lokacija: na bečićkoj plaži, u prelepom vrtu 50 m od mora.

Karakteristike: sastoji se od tri bloka A, B i C, raznovrsnih sadržaja, preporučujemo porodicama

Sadržaj: restoran, bar, internet kafe, Welness centar sa zatvorenim bazenom, jacuzzi, sune, fitness sala, otvoreni bazen sa terasom za sunčanje i snek bar pored bazena, sopstveni parking. Gosti mogu besplatno koristiti teren za odbojku i stoni tenis. Deci je na raspolaganju animacijski program u igraonici, igralište na otvorenom, dečiji otvoreni bazen.